Bærumsgruppen inviterer til Fårikål og en overnatting på Sæteren gård i høstferien:)

Vi nyter høstferien lokalt!

Sæteren Gård er barnas eget tursted i Bærumsmarka. Her tilrettelegges det for at alle barn skal få gode opplevelser ute gjennom et morsomt, enkelt, naturvennlig og trygt friluftsliv.

Vi skal overnatte en natt, og spise fårikål som vi lager selv:)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi har leid hovedhuset og sovehus, hvor vi disponerer kjøkken og spisesal, og koselige fellesrom hvor vi kan spille kort og brettspill om barna noen ønsker det. Det er som vanlig ikke tillatt med Ipader og mobiler - "vi logger av for å logge oss på";)

 Soverommene består av 2 - 4 familiekøyer, og alle må belage seg på å dele rom, med mindre dere vil ta med telt. Det er fullt mulig:)

Utendørs er det mange fine friområder, hvor barna kan boltre seg i labyrinter, klatrestativer osv., og hvor vi kan nyte frisk høstluft. 

Vi skal lage fårikål, og spise dessert på kvelden. Kosemat hører med;) 

Pakkeliste, og mer detaljer vil bli sendt på mail til de som får plass.

Det går grusvei til Sæteren gård fra Øverland, men denne gangen ønsker vi å gå på blåmerket sti fra Skytterkollen.

Vi prioriterer familier fra Bærum, og de som melder seg på får løpende beskjed etterhvert som vi får oversikten. Vi gir beskjed til familier utenfor Bærum når påmeldingfristen har gått ut, den 25.september. 

NB: Husk å sjekke søppelpost hvis du ikke vet om du er påmeldt. Flere melder om at de ikke får svar, for så å finne fellesmailene i søppelmappen. Du kan også logge inn på din side, og se status på dine påmeldinger.

Oppmøteplass: Kl 1200 på Skytterkollen parkeringsplass. Se adresse på kart.

Bil: Gratis parkering

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lene og Erika

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

30. sep - 1. okt 2018

Klokkeslett

12:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lene/ Erika

Telefonnummer 94 33 24 09

E- post  baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Skytterkollen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 15. september
17:00
Slutt: 25. september
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding