Bærumsgruppen inviterer til en fartsfylt dag på Tusenfryd, søndag 9. juni!

Bærumsgruppen inviterer til en sosial dag med utfordringer og moro for liten og stor!

Aktiviteten passer for alle familier med barn i alle aldre.

Denne dagen vil familiegruppene fra Follo og Romerike også besøke Tusenfryd så vi kommer til å bli en stor gjeng med enestående familier!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppmøte: senest kl. 10.45 ved gressplenen til høyre for inngangen. Der hilser vi på hverandre, leder tar imot konvolutter med egenandeler og billettene deles ut. I Enestående Familier er vi opptatt av at familier får anledningen til å bli kjent med hverandre. Vi legger opp til at de med barn på samme alder kan gå sammen i parken i små grupper på 2-3 familier.

Som nevnt så er vi så heldige at også Follogruppen og Romerikegruppen besøker Tusenfryd samtidig med oss. Etter som det da vil være mange lokale ledere ved oppmøteplassen, så vil lederen fra Bærum stille opp med en rød ryggsekk slik at dere finner riktig leder. Det er viktig at du møter opp i tide.

Ta med: Matpakke, drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet- og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Mat: Vi legger opp til at alle tar med egne matpakker og at vi møtes midt på dagen. Tid og sted for når vi møtes avtaler vi ved ankomst. Etter det felles matpakkemåltidet er det opp til hver enkelt familie om de ønsker å utforske parken ytterligere eller dra hjem. For noen er ett par timer i parken nok, mens andre gjerne vil bli i parken helt til stengetid.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Transport: 505 bussen går fra Bjørvika i Oslo og stopper på Tusenfryd. Sjekk ruter.no for ytterligere informasjon. Kjører du bil koster parkering kr. 60,-

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person som betales til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen eller du kan velge å overføre via Vipps til leder.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig kun anledning til å melde på seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig etter 2. juni.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er tildelt, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Tommy

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

9. juni 2019

Klokkeslett

10:45 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Tommy

Telefonnummer: 93 66 99 09

E- post: baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Fryds Vei 25, 1407 Vinterbro

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 20. mai
8:00
Slutt: 2. juni
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding