Bærumsgruppen inviterer til Cirkus Arnardo tirsdag 21. september

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Tirsdag 21. september drar vi på sirkus! Cirkus Arnaldo har rigget opp sirkusteltet på Kadettangen, og byr på et barnevennlig show med luftakrobatikk, dresserte dyr, komikk og magiske overraskelser. Sirkusforestillingen begynner kl 18:00, og showet varer ca 1 time. 

Før sirkusforestillingen spiser vi middag sammen i Sandvika. Her blir vi kjent og bygger opp stemningen før forestillingen. Informasjon om spisested kommer i bekreftelsesmailen.

Nye og 'gamle' familier er velkomne :-)

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Oppmøte: Kl 16:00 på brygga utenfor Folkebadet (Brambanis vei 2). Etter maten går vi i samlet flokk til Kadettangen.

Ta med: Drikke. Alle barna får tilbud om popcorn :-) Unngå kioskhandling jfr. våre retningslinjer om å unngå kjøpepress.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8027 Cirkus

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser, og familier bosatt i Bærum prioriteres. Plassene fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist den 17.09.21.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen frivillig leder Merete og Caiila
IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

21. sep 2021

Klokkeslett

16:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Merete og Caiila

Telefonnummer: 932 35 555 (Merete) 920 32 359 (Caiila)

E-post: baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Folkebadet, Brambanis vei 2

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 13. september
21:30
Slutt: 17. september
13:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding