Bærumsgruppen inviterer til Bjørneparken 25. - 27. september

Bærumsgruppen reiser til Flå i høstferien, og besøker Bjørneparken mm. i høstferien.

Hver familie får egen leilighet  rett i nærheten av parken med selvhushold, grunnet Corona.

Vi prioriterer familier fra Bærum som ikke har vært med på overnattingstur før. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag: Innsjekk fra klokken 15.00. MERK: Ledere er antagelig ikke på plass før mot kvelden pga jobb/ rushtrafikk mm. Men dere vil få tildelt leilighet hvor dere kan sjekke inn. Nærmere info gis i egen mail.. På kvelden samles vi en Peisestuen, som vi har leid - hvor vi kan spille kort/ spill, eller bli nærmere kjent. Dere må ha med egen kveldsmat, som lages selv i leilighetene (med minikjøkken). Vi sjekker også om vi kan tenne bål / grille pølser. Nærmere info kommer om tidspunkt.

Lørdag:  Frokost er inkludert fra hotellet. Tur i Bjørneparken. Vi spiser felles matpakker (må ordnes selv) og senere middag (dette ordner vi). Nærmere info sendes på mail til de som får plass. På kvelden kan vi samles i peisestuen, evt. ute for bålkos om været er bra.

(På lørdag kommer også Askergruppen, de bor samme sted som oss)

Søndag:  Utsjekk er klokken 12.00. Vi vil finne på en felles aktivitet denne dagen, og kommer tilbake til hva det blir.

Transport: Må ordnes selv. Om du ikke kjører bil, går det buss til Flå. Om det er et problem økonomisk, så gi beskjed om du trenger refusjon. Må i tilfelle skje mot kvittering av rimeligste reisemåte.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Kiosk: I Enestående er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8027 Bjørneparken

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 5.september.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Stina og Lene

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

25. sep - 27. sep 2020

Klokkeslett

17:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Stina og Lene

baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Bjørneparken Flå

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 31. august
16:00
Slutt: 5. september
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding