Bærumsgruppen inviterer til Altitude trampolinepark og pizza 29.september.

Førstkommende lørdag inviterer Bærumsgruppen enestående familier til Altitude trampolinepark og  pizza, fra kl. 13.30 til 16.30.

Aktiviteten passer best for familier med barn fra 5 årsalder og oppover. Vi vil prioritere familier med tilhørighet til Bærum.

Påmeldingen er åpen. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 29. september besøker vi Atitude Trampolinepark i Asker. Vi skal hygge oss sammen mens vi hopper og leker. Parken er Norges største trampolinepark for aktive barn og voksne. Her får du garantert adrenalin-kick. Her skal vi hoppe i 1 1/2 time og avslutter dagen her med å spise pizza. Si i fra om eventuelle allergier i kommentarfeltet, når dere melder dere på.

Ta med: For dere som har vært her tidligere, er det fint om dere tar med Altidude antisklisokker. 

Oppmøte: Kl 13.30 utenfor Altitude trampolinepark. Bergerveien 5, Billingstad. Her tar vi en liten hilserunde og går samlet inn. Viktig å være presis. Skulle man mot formodning bli forsinket er det fint om dere gir arragementansvarlig beskjed. 

På stedet er det kiosk. Av hensyn til felleskapet oppfordrer vi til å unngå kioskhandling.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt.Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du er påmeld og står på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame e.l. hos mottaker)

Det er som vanlig kun anledning til å melde på seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss så fort vi har fordelt plassene. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillige ledere Lene og Erika

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

29. sep 2018

Klokkeslett

13:30 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Erika Sørvig

Telefonnummer 45808575

E- post baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Bergerveien 5, Billingstad

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 25. september
20:00
Slutt: 28. september
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding