Bærumsgruppen inviterer til Advendskalenderverksted, lørdag 25.november

Bærumsgruppen inviterer familier til å delta på adventskalenderverksted. Vi lager tradisjonelle godterikalendere, eller tekalendere.

Passer for familier som liker sukker, og hvor barna er store nok til å hjelpe til å pakke inn. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.  

Det blir en kalender til hver - både voksen og barn - , slik at de voksne lager til barna sine, og barna lager til de voksne. Barna bør derfor være store nok til å klare å pakke inn små pakker. Skriv i beskjedfeltet om den voksne ønsker tekalender eller godterikalender, samt husk å oppgi allergier da mye godteri inneholder nøtter, eller spor av nøtter, melk og gluten.

Ta med: 

- Pinne til å henge gavene på, eller egen kalender til å binde gaver på dersom du har en slik.

- Matpakke hvis du trenger nistemat utover frukt/ kjeks, kaffe og saft som vi spanderer

Lederne tar med: 

- Godteri til kalendergaver 

- Papir og teip til innpakning av gaver

- Enkel servering av frukt, kaffe og saft

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 12 på øverste parkeringsplassen til Steinsskogen  P - Plass (Bussstoppet heter Steinskogen Gravlund) . Derfra går vi 300 meter inn i skogen til Gardlaus Markastue. 

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Lene og Stina

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

25. nov 2023

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lene

Telefonnummer 94 33 24 09

E- post baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Steinskogen parkering

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 1. oktober
12:00
Slutt: 14. oktober
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding