Bærumsgruppen inviterer til å overnatte på et fyr 6. - 8. august

Bærumsgruppen skal på sommereventyr:

Ferden går til Fredrikstad hvor vi overnatter en natt i hytter. Vi tester minigolf og besøker Gamlebyen.

Dag 2 reiser vi til Hvaler hvor vi vandrer over svaberg og gjennom furuskog til vi kommer til en robåt. Vi tar årene fatt slik at vi kan tilbringe en sommernatt ute på Homlungen fyr.

Dersom du melder deg på flere overnattingsaktiviteter i august, presiser hva som ønske nummer 1 og 2.

På denne aktiviteten ønsker vi at du kjører selv. Alternativt kan rimeligste alternativ for kollektivtransport til Oslo - Fredrikstad (ankomst klokken 1400), Fredrikstad - Skjærhalden (ankomst klokken 1500), og Skjærhalden (avreise klokken 1500) - Oslo, kjøpes på egen hånd, og refunderes (mot kvittering).

Skriv i beskjedfeltet ved påmelding: Om du kjører egen bil, og om denne turen er ønske nr 1 eller 2, ved påmelding til flere overnattingsaktiviteter i august.

PROGRAM:

Tirsdag:

Vi møtes klokken 1500 i Aktivitetesbyen der vi har leid hytter, og hvor to familier blir innlosjert per hytte. Ta med sengetøy (dyner og puter i hyttene). Vi besøker Gamlebyen i Fredrikstad hvor vi nyter et middagsmåltid sammen. På kvelden, og frokost neste dag er det selvhushold på hyttene, hvor vi også lager egne matpakker.
Vi spiller minigolf ila ettermiddag/ kvelden.

Onsdag:

Vi besøker Kongsten Friluftsbad, dersom været tillater det, og reiser videre til Hvaler, senest klokken 1400. Døgnparkering mot avgift. Vi dekker dette ved behov - gi beskjed.

Vi følger kyststien fra Skjærhalden og ut til Homlungen fyr, hvor vi må ro over, ca 50 meter. Alle må bære med seg medbrakt flytevest (gi beskjed om du ikke har), og sekk med sengetøy (dyner og puter på fyret) , og proviant for et døgn. Vi handler med oss kaffe, loff og ferske reker, evt noe å grille. Øvrig mat må handles inn av deltagere.

Torsdag:

Vi er på fyret, og nyter livet med tilgang på robåter, frem til 1400, hvor vi ror tilbake til kyststien som leder oss til Skjærhalden. Avreise klokken 15.00

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person som betales til leder ved oppmøte. Maks 300 per familie. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

( er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 21. juni.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Natasha (som vi har lånt fra Follo) og Lene

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

6. aug - 8. aug 2019

Klokkeslett

12:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lene

Telefonnummer 94 33 24 09

E- post: baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Torsnesveien 16/18

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 12. juni
7:00
Slutt: 19. juni
7:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding