Bærumsgruppen inviterer:( OBS, ny tid:)Frognerparken og middag på Yayas tirsdag i høstferien:)

Bærumsgruppen nyter høstferien lokalt! 

Vi spaserer gjennom Frognerparken til Yayas på Majorstuen, hvor det lyner og tordner innendørs. 

Passer for den enestående, urbane og sporty familien:)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppmøte:  Klokken 15.00 på Borgen - t - banestasjon i Oslo (retning sentrum), som ligger helt inntil parkeringsplassen på Vestre Gravlund Gamle Kapell, hvor vi møtes. NB: Kun for oppmøte, ikke parkering, da dette ikke er tillatt. Dette egner seg derfor kun som T-bane tur, med da beboerparkering er planlagt i gatene rundt. 

Vi skal spise middag på Yayas. Det blir fastlagt/barnevennlig meny, men meld fra om allergier når du melder deg på..

Vår foreslåtte deltakerpris: Gratis, men du må betale for t- banebilletten. Husk at det er hverdag, og at barn ikke er gratis. Gi beskjed til leder om dette er vanskelig for deg.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.Vi fordeler plasser innen 30. september.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lene

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

2. okt 2018

Klokkeslett

15:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lene 

Telefonnummer 94 33 24 09

E- post baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Borgen T - banestasjon

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 25. september
12:00
Slutt: 30. september
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding