Bærumsgruppen inviterer familier fra Bærum og Asker til vinterferieaktivitet på Tryvann, fredag 23. februar 2018

Vi skal til Tryvann i vinterferien. Tryvann er et eldorado for alpinsport. Foreldre som er mye alene med sine barn, er velkommen til å melde på seg og sine.

 

Tryvann er det største skianlegget i Osloområdet, og her skal vi kose oss en hel dag på slalomski/snowbord. Aktiviteten er forbeholdt familier fra Asker og Bærum. Dette arrangementetet passer for familier med barn fra 4-5 årsalder og oppover. Deltakere både med og uten erfaring er velkomne. Vi leier en instruktør som holder kurs for de som trenger det denne dagen. Gi beskjed om du har behov for dette i beskjedfeltet når du melder deg på.

Oppmøte kl 12 på parkeringsplassen. Lederne står med hvite ballonger. Vi tar en en introduksjonsrunde så vi alle vet hvem vi er på tur sammen med. Etter dette går vi sammen til basen vi skal ha resten av dagen. Kl 16 møtes vi der og går sammen til restauranten hvor vi spiser middag og blir bedre kjent. Det er opp til hver enkelt familie hva de ønsker å gjøre etter middag, noen har kanskje lyst til å dra hjem og andre har kanskje lyst til å kjøre mer. 

Skiutstyr: Ta med eget utstyr eller hør med venner/bekjente om å få låne. Utstyrsboden på Dønski i Bærum leier ut gratis https://www.bua.io/bua-baerum/ .  Dersom du ikke klarer å skaffe utstyr, skriv dette i beskjedfeltet når du melder deg på. 

 Påmeldingen er åpen

Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Umiddelbart etter ser du på skjermen en rød statustekst om at dere er på ønskelisten. Samme beskjed blir tilsendt din epostadresse. Ved fordeling av plasser vil vi  bruke skjønn.

Du vil få en epost fra oss innen 14. februar hvis du og dine har fått plass. Resten blir stående på ønskelisten og blir kontaktet dersom vi likevel kan tilby plass.

Vår foreslåtte deltagerpris: Kr 50,- pr person (maks 100 kr per familie), som legges i en konvolutt med fornavn skrevet på forsiden. Betales ved fremmøte. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, lever en tom konvolutt. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltagerprisen.  

 

Generelle regler :

  • Det er begrenset antall plasser på denne aktiviteten.For at flest mulig enestående familier skal få mulighet til å bli med, er det kun anledning til å melde på egne barn. 
  • Benytt beskjedfeltet om det er noen allergier, eller noe vi bør vite om. 
  • Som på alle andre aktiviteter i Enestående familier er dette et alkoholfritt arrangement til glede for store og små. Vi gjør også oppmerksom på at du selv har det hele og fulle ansvaret for dine barn denne dagen.
  • I Enestående familier avlyser vi ikke aktiviteter. Men det kan hende at vi gjør noe helt annet en det som har vært planlagt, eksempel om det skulle bli veldig dårlig vær. Hvor vi da drar istedenfor finner vi ut sammen, når vi møtes den dagen. 

Velkommen! Gleder oss til å bli kjent med dere:)

Vennlig hilsen leder Erika, Lene og Charlotte

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

23. feb 2018

Klokkeslett

12:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Erika Utheim Sørvig

45808575

e-post: baerum@enestaaendefamilier.no 

Sted

Tryvannsveien 64

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 2. februar
15:00
Slutt: 16. februar
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding