Askergruppen inviterer til leirskole sommerferie i Bø i Telemark 31. juli - 3. august

Askergruppen inviterer familier som er alene med sine barn på sommerferie med masse moro.

Vi arrangerer sommerferie for to puljer, i denne puljen (PULJE 2) prioriterer vi i større grad familier med større barn, 10+.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 31. juli møtes vi på Norsjø feriested (tidligere ungdomssenter) for å hygge oss sammen i tre dager med mange andre familier. Vi kommer til å tilbringe mye tid ute med lek og moro. Norsjø feriested ligger ved et nydelig vann, vi har tilgang til kanoer og supbrett, lekeapparater, fotballbane, badestrand, volleyballbane, aktivitetsrom med Bordtennis, airhocky m.m.

Alle familier som får plass får hvert sitt rom. Det vil bli sendt ut nærmere informasjon ift mat, vi håper på å spise en del ute ellers er det et stort felles kjøkken vi kan tilberede mat på.

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldere. Familier fra Asker og Bærum vil bli prioritert. Av hensyn til at vi blir en stor gruppe ønsker vi å kjenne de vi tar med på tutr fra tidligere aktiviteter.

Ting å pakke: 

  • Sengetøy
  • Badetøy
  • Vannflasker
  • Termos med kaffe/te
  • Håndkle
  • Redningsvest
  • Har dere ball, kubb eller annet som er gøy å leke ute med sammen med andre ta det gjerne med 

Kiosk: Vi ber alle som er med på tur med oss om å unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten. Da denne turen foregår ved et vann er det ekstra viktig at foreldre tar ansvar for sine barn til enhver tid og medbringer redningsvest. 

Oppmøte: Norsjø Kl 14, lederne vil ta dere imot og tildele dere et rom, alle møtes kl 1500 på oppgitt sted for å ta en hilserunde og gå gjennom programmet for turen

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person, maks 250,- pr familie. Betales ved opp, møte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig.

Står du fortsatt på ønskelisten etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Ingunn og Charlotte

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier

Informasjon

Dato

31. juli - 3. aug 2022

Klokkeslett

14:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

asker@enestaaendefamilier.no

Sted

Norsjøvegen 201, Midt-Telemark

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 10. mai
10:00
Slutt: 30. juni
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding