Askergruppen inviterer til julestemning med julekonsert og sosialt måltid på julepyntede Bærums Verk 13. desember.

Askergruppa inviterer til julekonsert og felles måltid.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med tenåringsbarn. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 13. desember møtes vi på Melboden på Bærums Verk for ett felles måltid og hygge før vi drar på julekonsert i Lommedalen kirke.  

Årets storslåtte julekonsert: Vår jul Christian Ingebrigtsen, Maria Arredondo, Torstein Sødal, Gaute Ormåsen og Inger Lise Rypdal inviterer deg inn i sitt musikalske juleunivers. Fra de nære norske julesangene til vakre ballader ikledd mektige melodier – Vår jul er skreddersydd for deg som vil senke skuldrene, nyte julemusikk og fylles av ro. Gjør deg klar for kjente julemelodier fra artister som fremkaller gåsehud, fra store soloprestasjoner til seksstemt sang, ispedd personlige historier. Varmt velkommen til Vår jul, konserten for deg som lengter etter den varme og tradisjonsrike julestemningen. Arrangementstidspunkt/konsertstart : 21:00 Dørene åpner : 20:15 Varighet: 80 min

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 18.30 på Melboden restaurant, Verksgata 13, 1353 Bærums Verk hvor vi tar en hilserunde. Etter maten drar vi til Lommedalen kirke. Hver familie må sørge for egen transport til Lommedalen. Men blir det vanskelig ta kontakt sa er vi behjelpelig med å forsøke å løse det.

Foreslått deltakerpris: Kr 60,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: ‘8026 VårJul’

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Charlotte og Ingunn

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Asker

Informasjon

Dato

13. des 2021

Klokkeslett

18:30 - 22:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Ingunn Lambertsen

90741572

asker@enestaaendefamilier.no

Sted

Verksgata 13 Bærums verk

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 60

Start: 18. november
21:16
Slutt: 1. desember
21:16

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding