Askergruppen inviterer til hyttetur i høstfereien!

Askergruppen drar til fjells å koser seg med tur, lek og spill.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Askergruppen inviterer familier som er alene med sine barn på hyttetur i høstferien.

Mandag 3. oktober møtes vi på Gautefall i Telemark for å hygge oss sammen i tre dager med andre familier. 

Familier fra Asker og Bærum med barn over 10 år vil bli prioritert. Vi ønsker å kjenne de vi tar med på overnattingstur da vi alle skal bo på en hytte under samme tak, så det er veldig fint om dere har vært med oss på dagaktiviteter tidligere.

Det vil bli sendt ut nærmere informasjon ift pakkeliste og organisering av mat til de som får plass.

Kiosk: Vi ber alle som er med på tur med oss om å unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

  • Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.
  • Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten. 
  • Oppmøte: Gautefall, mandag  Kl 1400, lederne vil ta dere imot og tildele dere et rom
  • Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person, maks 250,- pr familie. Betales ved opp, møte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

  • Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig. De om får plass får beskjed om det på mail og SMS. 

Står du fortsatt på ønskelisten etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Ingunn og Charlotte

Frivillige ledere i IOGTs Enestående i Asker 

Informasjon

Dato

3. okt - 6. okt 2022

Klokkeslett

14:00 - 11:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

asker@enestaaendefamilier.no

Sted

Gautefall

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 3. september
20:00
Slutt: 20. september
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding