Askergruppen inviterer til en dag med masse julestemning, på Bærums Verk, lørdag 21. desember klokken 1230

Bli med til idyliske Bærums Verk å få riktig julestemning sammen med en gjeng enestående familier :-)

Ta med barna og ungdommen og bli med på en superhyggelig juleopplevelse.

Vennligst les all informasjon nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 21. desember inviterer vi til en koselig dag på Bærums Verk. Vi setter inn siste støtet før julen for å få en ordentlig julestemning med juleverksted, julekonsert med Bærums pikekor, hest og kjerre og annen kos.

Oppmøte: Klokken 1230 på torget ved juletreet på Bærums Verk. Det kan være mulig vi finner på å sette oss et sted å spise, det må vi denne gangen ta litt på sparket da det ikke er mulighet for bordbestilling i julestria.  

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales med kjøp og betal funksjon i Vipps til nr: 554169. HUSK Å MERKE AKTIVITETEN MED ‘8026, JULESTEMING’. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå betaler du bare mindre. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på, som for eksempel matallergier. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er registrert på vår ønskeliste. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. Dere som får plassene vil få beskjed i god tid før aktiviteten. Familier fra lokalgruppen vil bli prioritert. Det er og som vanlig anledning til å melde på kun egne barn.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss

Vennlig hilsen frivillig leder Charlotte

IOGTs Enestående familier Askergruppen

Informasjon

Dato

21. des 2019

Klokkeslett

12:30 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

Mob: 90022732

royken@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 19. desember
21:27
Slutt: 21. desember
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding