Asker/Røyken og Bærumsgruppene inviterer til kino og middag, søndag 29. oktober. Påmeldingen er åpen!

Denne gangen skal vi se Karsten og Petra (for de minste) og Askeladden - I Dovregubbens hall (for de større barna).Ta gjerne med litt godteri og noe å drikke på, så unngår vi kjøpepress på kinoen.

Oppmøte: Vi møtes på Bragernes torg, utenfor hovedinngangen til Kinocity, klokken 1345. Lederne finner du med ballong med Enestående familiers logo.

Etter filmen går vi samlet bort til Lizzies og spiser og blir bedre kjent med hverandre.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales med vipps, eller kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutt, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. 

Alle som melder seg på kommer automatisk på en ønskeliste. Fredag stenger vi påmeldingen og plassene vil bli fordelt. Vi sender en bekreftelse på epost i løpet av av kvelden til de som får bli med denne gangen. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Erika og Charlotte

Informasjon

Dato

29. okt 2017

Klokkeslett

13:45 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Charlotte Storm

Telefonnummer: 90022732

E- post: royken@enestaaendefamilier.no

Sted

Bragernes torg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 25. oktober
23:00
Slutt: 27. oktober
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding