Asker og Røykengruppen inviterer til heldagsarrangement med busstur til Allsang på Grensen 8.august 2018

Asker og Røykengruppen reiser sammen med Nedre Glomma gruppen til Fredriksten Festning i Halden for å se på Allsang på Grensen. OBS! DETTE ER ET HELDAGSARRANGEMENT! :)

Dette er et arrangement som passer for hele familien, likevel er det viktig at de som er med har barn som kan være våkne relativt sent og sitte stille i tre timer, tvinnspillingen avslutter kl 21 og bussturen tar mellom to og tre timer hver vei ettersom at vi skal hente en gruppe i Sarpsborg.

Husk at det IKKE er mulighet for å reservere seg mot å komme på tv på kveldens innspilling.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 8.august drar vi til Fredriksten Festning i Halden for å være sammen med Gruppen fra Nedre Glomma. Her vil vi ha piknik, samt lek og moro fram til Allsang på Grensen begynner. Fullstendig tidsskjema kommer senere.

Fullstendig tidsskjema kommer senere.

Ta med til pikniken FØR innspillingen:

  • Mat og rikelig med drikke 
  • Piknikpledd
  • Klær til å være ute i
  • Eventuelt varmere klær til utover kvelden (gjerne fargerike klær og blomsterkranser i håret).

Under innspillingen: Medbrakt mat og drikke er dessverre ikke lov inne på innspillingsområdet til Allsang på Grensen, men alle vil få noe å spise og drikke inne på området. Husk å gi beskjed om matrestriksjoner.

På stedet er det kiosk, av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset oppfordrer vi som vanlig alle til å unngå kioskhandling på tur med oss. Snakk gjerne med barna/ungdommen om dette på forhånd.

Oppmøteplass: Rortunet handlesenter i Slemmestad, inngangen utenfor Kiwi. Klokken 1245. Avreise med buss er presis klokken 1300.                                                                            

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales fortrinnsvis med vipps, evt kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet for å gi oss beskjed om dere vil være med bussen, eller om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Charlotte

IOGTs Enestående familier Asker og Røykengruppen

Informasjon

Dato

8. aug 2018

Klokkeslett

13:00 - 21:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

royken@enestaaendefamilier.no

Sted

Fredriksten festning

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 26. juni
21:00
Slutt: 5. august
21:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding