Asker og Røykengruppen inviterer til familiedag på Bergvang gård, lørdag 12. mai.

Asker og Røykengruppen tar med seg en fin gruppe med enestående familier til Bergvang gård i Asker

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 12. mai kl 11 møtes vi på Bergvang gård i Asker. Vi skal hygge oss sammen med lamaer, alpakkaer, høylandsfe, minikyr, spelsauer, ursauer, pelssauer, esler, påfugl, katter, huskyer, hester m.m...

Les mer om gården her

Ta med: Vi tar en pause fra alle dyrene og spiser sammen utpå dagen så ta med pølser om dere vil grille eller annet å spise.

Oppmøteplass: Kl 11 på parkeringsplassen til Bergvang gård. Der hilser vi på hverandre så vi vet hvem vi er sammen med og går samlet inn.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte eller vipps. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Påmeldingen er åpen. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Charlotte

IOGTs Enestående familier Asker og Røyken

Informasjon

Dato

12. mai 2018

Klokkeslett

11:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

royken@enestaaendefamilier.no

Sted

Bergvangveien 12a

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 7. mai
18:30
Slutt: 11. mai
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding