Bærum

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier i Bærum!

I Bærumsgruppen arrangerer vi sosiale, sporty og kulturelle aktiviteter, hovedsakelig i helger og skoleferier, for foreldre som er mye alene med barna sine, og som ønsker å gjøre sosiale ting sammen med andre.

Hos oss deltar familier med barn i alle aldre, både småtasser og ungdommer trives godt hos oss.

Vi setter alltid pris på nye bekjentskaper, og om du melder deg på for første gang, så skal vi skal ta godt imot din enestående familie:) 

Om du har spørsmål til gruppen, ta gjerne kontakt :)

Planer vi har fremover: 

- Kakebaking og blomsterbinding

- Binde fastelavensris

- Påskeverksted

- Kino

- Fellesmåltider

- Dyrking av frø til sommeren

- Gocart

- Paintball

- Teltur

- Med mer....

Praktisk info:

- Alle aktiviteter er selvfølgelig helt alkoholfrie - til glede for voksne og barn.

- Vi sender ut invitasjon per e-post, i forkant av hver aktivitet. Står du ikke allerede på vår e-postliste kan du registrere deg øverst på denne siden.

- Kinoaktiviteter legges ut med kort frist, ofte onsdager.  Dette skyldes at kinoene legger ut kinoprogrammet for kommende helg først tirsdag ettermiddag, og at vi må sikre oss billetter før vi kan legge ut aktiviteten. Våre kinoaktiviteter er derfor ikke mulig å planlegge i lang tid i forveien. Følg med på nyhetsbrevet! 

- Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter, eller kunne du tenke deg å bli frivillig leder? Skriv til oss på: baerum@enestaaendefamilier.no

Påmelding til aktivitet skjer via denne nettsiden. Du må først registrere deg og dine barn (fornavn), og være pålogget når du melder din enestående familie på våre aktiviteter. Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende og vi holder listene for oss selv.

I Enestående familier avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, for eksempel om det mangler snø når vi skal ha akedag eller om det bøtter ned den dagen vi skal på stranda for å bade. Alle påmeldte vil da få beskjed via e-post.

«Lik» gjerne Facebooksiden til Enestående familier.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine!

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier Bærum

baerum@enestaaendefamilier.no

Kontakt oss

Lokale frivillige ledere:

Lene: tlf 94 33 24 09

Stina: tlf 97 06 73 85

Erika: tlf 458 08 575 

Silje: tlf 901 73 349

Marianne: tlf 950 80 915

E-post: baerum@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder:

Trude R. Sletteberg 976 14 519 ef@iogt.no

Kommende aktiviteter