Bærum

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier i Bærum!

I Bærumsgruppen arrangerer vi sosiale, sporty og kulturelle aktiviteter, hovedsakelig i helger og skoleferier for foreldre som er mye alene med barna sine, og som ønsker å gjøre ting sammen med andre enestående familier.

Hos oss deltar familier med barn i alle aldre, og vi har lykkes i å skape et godt miljø for ungdommer. Vi setter alltid pris på nye bekjentskaper. Bli med du også, vi skal ta godt imot din enestående familie:

Kinoaktiviteter legges ut onsdag formiddag. Dette skyldes at kinoene legger ut kinoprogrammet for kommende helg først tirsdag ettermiddag, og at vi må sikre oss billetter før vi kan legge ut aktiviteten. Våre kinoaktiviteter er derfor ikke mulig å planlegge i lang tid i forveien. Følg med på nyhetsbrevet! 

Praktisk Info:

- Alle aktiviteter er helt alkoholfrie

- Vi sender ut invitasjon per e-post, i forkant av hver aktivitet. Står du ikke allerede på vår epostliste kan du registrere deg øverst på denne siden.

- Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter, eller kunne du tenke deg å bli frivillig leder? Skriv til oss på: baerum@enestaaendefamilier.no

Påmelding til aktivitet skjer via denne nettsiden. Du må først registrere deg og dine barn (fornavn), og være pålogget når du melder din enestående familie på våre aktiviteter. Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende og vi holder listene for oss selv.

I Enestående familier avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, for eksempel om det mangler snø når vi skal ha akedag eller om det bøtter ned den dagen vi skal på stranda for å bade. Alle påmeldte vil da få beskjed via epost.

«Lik» gjerne Facebooksiden til Enestående familier.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine!

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier Bærum

baerum@enestaaendefamilier.no

Kontakt oss

Lokale ledere:

Lene Haugsøen: tlf 94 33 24 09

Stina Bakke: tlf 97 06 73 85

E -post: baerum@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder:

Cecilie Stenbrenden 922 34 315 ef@iogt.no

(vikar for Trude R. Sletteberg)

Kommende aktiviteter