NyeBærumsgruppen inviterer til Popseneret og middag 5. februar

Bli med på en morsom og sosial aktivitet!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 5. februar drar vi til Oslo for å besøke Popsenteret. Etter spennende omvisning hvor vi får innsikt i hvordan man som band skaper seg et image, etterfulgt av innspilling av en låt i studio med fotoshoot til platecover spiser vi middag sammen. Restaurant vi skal spise på vil informeres nærmere tiden fr aktiviteten til deltakere som får plass.

Aktiviteten passer for familier med barn over 10 år, familier bosatt i Bærum og Asker vil bli prioritert.

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 1445 utenfor Popsenteret. Her tar vi en enkel hilserunde før vi går inn samlet. Vi blir en stor gruppe så legg inn ekstra tid så dere møter presis!

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Ingunn og Charlotte

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier NyeBærum

Informasjon

Dato

5. feb 2023

Klokkeslett

14:45 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

nyebaerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Trondheimsveien 2

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 7. januar
20:00
Slutt: 16. januar
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding