NB! KORT PÅMELDINGSFRIST; Drammensgruppen inviterer til Høyt og Lavt Klatrepark i Vestfold, fredag 24. juli

Enestående familier besøker Høyt & Lavt i Vestfold

Drammensgruppen klatrer til topps og slenger seg fra tre til tre i Høyt & Lavtparken Vestfold førstkommende fredag!

Blir dere med? 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne hos oss :)

Aktiviteten passer for familier med barn i skolealder, som liker å utfordre seg selv til nye høyder og som liker å være i aktivitet :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 24.juli møter vi opp 11:30 på parkeringsplassen til Høyt & Lavtparken i Vestfold, se kart, hvor vi skal klatre og ha det gøy sammen hele dagen :)

Vi går gjennom en obligatorisk sikkerhets- og opplæringsrunde før vi slippes løs for klatring i aktivitetsløypene etter eget ønske og behov.

Viktig at dere oppgir om dere voksne selv også vil klatre, samt høyde på barna ved påmelding, slik at vi påser at vi har riktige seler til ditt barn.

Klokken 14:00 samles vi til felles matpakkebespisning, fint om dere hjelper til med å samle inn flokken til dette tidspunktet ;)

Parken stenger 17:30, og vi kan klatre så lenge vi vil frem til da.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

 • Ta med: Hansker, drikkeflasker, kaffe og matpakker :)
  (Det er påbudt med bruk av hansker i klatreparken av smittevernhensyn).
  Sykkelhansker, hagehansker, arbeidshansker etc er gode valg til dette bruket.
  De som ikke ønsker å bruke hjelmene de har til utlån i parken, kan selvsagt ta med egne klatrehjelmer/sykkelhjelmer etc.
 • Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.
 • Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.
 • Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.
 • Oppmøte: Kl 11:30 på parkeringsplassen til Høyt & Lavt Vestfold. Lederen vil ha på seg en en rød sekk.
  Her hilser vi på hverandre og går gjennom litt info, før vi går samlet ned mot parken.
 • Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen?:
  Skriv dette i kommentarfeltet på påmeldingen da vi dessverre ikke har mulighet for samkjøring nå på grunn av koronarestriksjoner, og vi må dermed planlegge alternativ i god tid. Ta gjerne kontakt med aktivitetens leder om det skulle være noe ifm utfordringer rundt transport, så hjelper vi til så godt det lar seg gjøre :) Vil vil gjerne ha deg/dere med!
 • Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.
  Merk betalingen: "8018 Høyt&Lavt"

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 22.juli

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Marina

Frivillig leder i IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

24. juli 2020

Klokkeslett

11:30 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Marina

911 45 131

drammen@enestaaendefamilier.no

Sted

Lågendalsveien 3388, 3277 Steinsholt

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 20. juli
20:00
Slutt: 22. juli
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding