Kort påmeldingsfrist! Drammensgruppen søker til nye høyder i Drammen Aktivitetspark, lørdag 20. juni

Bli med Enestående familier på klatring i Drammen Aktivitetspark

Endelig sommerferie for barna, og det må feires!

Bli med Drammensgruppen på en aktiv og fin klatredag sammen i Drammen Aktivitetspark :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra høyde 110 cm og oppover. (fra 140 cm har man tilgang til hele løypa)

Barn under 14 må være under direkte oppsyn av voksen. Barn under 12 må ha med en voksen i klatreløypene.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Drammensgruppen satser på en god sommerdag, og inviterer til en spennende dag i klatreparken til Drammen Aktivitetspark, tilknyttet Drammen Skisenter/Aron.

Bli med oss på en sosial og aktiv dag hvor vi slenger oss fra toppen av et tre, og hopper og spretter mellom Zip Linen og Guri Malla Hoppet!

 • Oppmøte: kl. 11:00 på parkeringsplassen til Drammen Skisenter. Leder står med rød tursekk.

Vi hilser på hverandre og går så samlet inn i parken for gjennomgang av sikkerhetsrutiner og obligatorisk sikkerhetskurs.

Før klatringen avtaler vi passende tidspunkt for felles lunsj. Denne vil vi, dersom oppholdsvær, ta ved Gamledammen på toppen av skibakken, her blir det også mulighet for å bade for de som ønsker det  - vi kjører stolheisen opp og ned!

 • Med utgangspunkt i gjeldende smittevernhensyn, ber vi om at alle tar med seg egen nistemat og drikke til seg og sine. Det blir ingen felles servering på denne dagen.
 • Viktig info: Utfylt egenerklæringsskjema  må sendes inn og tas med til oppmøte, samt at denne informasjonen og reglene for klatreparken må være gjennomgått og lest av alle deltagere før ankomst. (klikk på link)
 • Alle skal brukes hansker! Ta med egne (skihansker, hagehansker, arbeidshansker, sykkelhansker e.l.)
 • Alle må holde minimum 1 meter til personer som ikke er i samme husstand. Dette gjelder både på bakken, og i løypene.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

 • Ta med: Matpakke og drikke. Egne hansker. Klær det er lett å bevege seg i (treningstøy eller lett turtøy)
  Badetøy for de som ønsker å ta en dukkert under lunsjen.
 • Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.
 • Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.
 • Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.
 • Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person, maks 150,- per familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8018 Drammen Aktivitetspark

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 15.juni. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Marina

Frivillige leder i IOGTs Enestående familier Drammen.

Informasjon

Dato

20. juni 2020

Klokkeslett

11:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Marina

91145131

drammen@enestaaendefamilier.no 

Sted

Drammen aktivitetspark

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 12. juni
17:00
Slutt: 15. juni
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding