Drammensgruppen utfordrer seg selv med Familierafting på Sjoa 10.-12. juli

Utfordrende og actionfylt familieaktivitet med Enestående familier

Drammensgruppen inviterer til actionfylt overnattingstur til Sjoa.

Bli med oss og få en opplevelse utenom det vanlige. Denne aktiviteten passer for sporty familier, med barn i aldersgruppen 9 til 16 år, som liker litt spenning.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.
Les spesielt igjennom avsnittet som omhandler Corona-situasjonen før du melder på deg og dine barn.

Merk at dette er familierafting. Familierafting er en flott opplevelse, og et godt alternativ når hele familien ønsker å skape gode, varige minner! Familierafting er tilpasset både de som er for unge til å forsøke seg på den mer utfordrende raftingen i Sjoa, og like mye de som ønsker en rolig tilnærming til rafting. Raftingen tilpasses etter vannstand og behov.

Hver familie får tildelt egne rom i vertshuset. Vi har bestilt overnatting fra fredag til søndag, inkl. servering av frokost og middag fra det hyggelige vertskapet, men merk at middag blir servert noe sent; klokken 19:00, så om man ønsker mellommåltider må dette medbringes selv.
Lunsj til lørdagens raftingtur er også inkludert i oppholdet.
Om noen har matallergier så gi beskjed om dette i kommentarfeltet.

Av smittevernhensyn vil de sosiale sammenkomstene og oppholdsområdene foregå utendørs, ta derfor med godt med tøy!

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med:

 • Nærmere informasjon om dette vil komme i egen mail etter fordeling av plasser.

Kiosk:

 • I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Enestående kjøper inn lørdagsgodt og snacks til barna.

Fotografering:

 • Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar:

 • Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte:

 • 17:00-18:00 hos Go Rafting Sjoa AS (Nedre Heidal) - se kart

Generell info:

 • Alle aktiviteter med IOGT's Enestående Familier er totalt rusfrie og det forventes at dette respekteres.
 • For å være med på overnattingstur med IOGT's Enestående Familier så må man ha vært med på aktivitet med oss tidligere slik at vi kjenner deg og din familie på forhånd.

Har du ikke bil og trenger skyss? Skriv dette i kommentarfeltet på påmeldingen da vi dessverre ikke har mulighet for samkjøring nå i disse corona-tider, og vi må dermed planlegge alternativ i god tid.

 

Foreslått deltakerpris:

 • Kr 250,- pr familie.
  Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.
  Merk betalingen: 8018 Rafting Sjoa
 • Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.
 • Vi kan dessverre ikke ta imot kontanter nå i disse coronatider, så all betaling foregår via VIPPS.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn.
Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 14.juni. 

Vi prioriteter etter følgende kriterier:

 • Tilhørighet til Drammen.
 • Familier som har vært med på dagsaktivitet tidligere.
 • At du er mye alene om omsorgen.
  Spesielt tenker vi på dette på sommeraktivitet i en tid der mange allerede har vært nokså isolert (vi kjenner mange av dere, så her bruker vi skjønn - men ellers er du velkommen til å ta kontakt på annet vis enn i beskjedfeltet - IKKE del sensitiv informasjon elektronisk)

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din e-postadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Marina

Frivillige leder i IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

10. juli - 12. juli 2020

Klokkeslett

17:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Marina J. Nilsen

911 45 131

drammen@enestaaendefamilier.no

Sted

Go rafting sjoa as

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 250

Start: 5. juni
12:00
Slutt: 14. juni
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding