Drammensgruppen avslutter sommerferien med late dager ved sjøen på Hurumlandet

Drammensgruppen skal tilbringe siste sommerferieuken på Røysene

Vi deler opp i to puljer.

Pulje 1: man-ons (10.-12.august)

Pulje 2: ons-fre (12.-14.august)

Husk å notere ønsket ditt i påmeldingen.

Aktiviteten passer for alle.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi har vært så heldige å få booket hytter ved sjøen på tampen av sommerferien :)

Hyttene er av enkel standard, med innlagt strøm og vannpost med borevann av god kvalitet.

Felles sanitærhus med vannklosseter, dusj og vaskekum.

Alle hyttene er vestvendt og har en unik beliggenhet ved sjøen.

Hvis du har små barn kan svabergene ved hyttene bli litt bratte, men det er to flotte strender under 1 km unna.

Denne turen vil være med selvhushold.

Familier som har vært med Enestående Familier på dagsaktivitet tidligere vil bli prioritert på våre overnattingsturer.

Aktiviteten er åpen for alle, men dersom det skulle være stor pågang vil familier fra Drammen prioriteres.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Dette kommer vi tilbake til i egen mail.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Sendes i egen mail etter at plassene/puljene er fordelt

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv dette i kommentarfeltet på påmeldingen da vi dessverre ikke har mulighet for samkjøring nå på grunn av koronarestriksjoner, og vi må dermed planlegge alternativ i god tid. Ta gjerne kontakt med aktivitetens leder om det skulle være noe ifm utfordringer rundt transport, så hjelper vi til så godt det lar seg gjøre :) Vil vil gjerne ha deg/dere med!

Foreslått deltakerpris: Kr 200,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.
Merk betalingen: 8018 Røysene

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Marina

Frivillige leder i IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

10. aug - 14. aug 2020

Klokkeslett

12:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Marina

91145131

drammen@enestaaendefamilier.no

Sted

Rødtangveien 22

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 200

Start: 10. juli
11:00
Slutt: 17. juli
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding