Bærumsgruppen inviterer til En Julenattsdrøm på Nationaltheatret 10.desember

Bærumsgruppen skal se En Julenattsdrøm på Nationaltheatret 10. desember og vi håper du vil være med!

Årets juleforestilling for barn på Nationaltheateret heter En Julenattsdrøm, og handler om livet på et teater! Les mer om forestillingen her:

https://www.nationaltheatret.no/forestillinger/en-julenattsdrom/

Vi har billetter til fredag 10. desember. Forestillingen starter kl.17.30, og varer til kl.20.00 inkludert pause. Vi møtes i teaterets Foaje (2. etg,) en time før forestillingen starter - dvs. kl. 16.30. Der får vi noe enkelt å spise. 

Vi har billetter på 2. balkong, som er i teaterets øverste etg. Vi kan gå sammen opp trappene etter vi har spist i foajeen. 

Lederne tar med: Godteposer til barna 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle til å merke seg dette og derfor å unngå handling. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten

Oppmøte: Kl 16.30 i Nationaltheatrets Foaje i 2. etg. 

Foreslått deltakerpris: Kr. 50,- pr person, som betales ved oppmøte via VIPPS. Betalingen går til vår hovedorganisasjon IOGT Norge v/enestående familier

VIPPS til #554169 og merk betalingen 8027 En Julenatt.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksomme på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding:  Det er kun anledning til å melde interesse for seg selv og egne barn. Som regel har aktiviteten begrenset antall plasser, som fordeles så rettferdig som mulig etter påmeldingsfristen. 

Logg inn  med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Dersom du fortsatt står på ønskelisten etter fordeling av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her. Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss til å se dere!

Vennlig hilsen Charlotte og Merete, frivillige ledere i IOGTs Enestående familier

Informasjon

Dato

10. des 2021

Klokkeslett

16:30 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Merete Nyrerød

Telefonnummer: 93235555

E- post. baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Nationaltheatret

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 29. oktober
22:00
Slutt: 10. november
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding