Askergruppen reiser på overnattingstur til Bjørneparken 26.-28. september

Askergruppen reiser på overnattingstur til Bjørneparken i høstferien 26. -28. september.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 26. september reiser vi til Bjørneparken hvor vi skal overnatte 2 netter og hygge oss i parken.

Vi skal bo i små leiligheter ved Bjørneparken, her er det minikjøkken så alle må ta med seg mat til matpakke, kvelds og middag lørdag. Frokost kan dere velge om dere vil ordne selv I leiligheten eller gå ned å spise på Thon hotellet 750meter unna (dette gjelder søndag og mandag før avreise). Enestående familier ordner med middag på ankomstdag. Mer informasjon følger på mail til de som får plass nærmere avreise

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Pakkeliste sendes de familiene som får plass.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Bjørneparken i Flå, lørdag 26. september klokken 1600

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr pers maks 250,- pr familie . Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8026 Bjørneparken 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Familier som som tildeles plass på overnattingstur bør kjenne til tilbudet vårt og ha vært med på dagsaktiviteter tidligere. Familier fra Asker vil prioriteres til denne turen og spesielt de som ikke har vært med til Bjørneparken eller overnattingsturer før.  

 Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig innen 15. september

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Frivillige ledere Marina og Charlotte

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier

Informasjon

Dato

26. sep - 28. sep 2020

Klokkeslett

16:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

asker@enestaaendefamiler.no

Sted

Flå

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 28. august
20:00
Slutt: 6. september
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding