Askergruppen inviterer til Tusenfryd Søndag 19. september

Askergruppen inviterer til en spennende dag i tusenfryd med masse moro

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Familier fra Asker vil bli prioritert.

Aktiviteten passer for familier med barn i skolealder :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 19. september drar vi på tusenfryd. Her skal vi alle sammen kose oss og ha en hyggelig og morsom dag. 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Oppmøte: Kl 11 foran inngangen til Tusenfryd. Lederne er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre og inngangsbilletter deles ut før vi går inn i parken.  Vi spiser medbrakt mat sammen kl. 13.30. Det er trivelig å spise sammen og så blir vi litt bedre kjent med hverandre, noe som er mye av poenget med å være med på Enestående familiers aktiviteter :) 

Ta med: Drikkeflasker, medbrakt mat/matpakke , klær etter vær og godt humør! :)    

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Transport: Alle må komme seg til og fra Tusenfryd selv. Sjekk ruter.no for ytterligere informasjon. kjører du bil koster parkering 70kr.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Foreslått deltakerpris: Kr 40- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8026 Tusenfryd

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere :)

Vennlig hilsen Andrea

Frivillige leder i IOGTs Enestående familier Asker

Informasjon

Dato

19. sep 2021

Klokkeslett

11:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Andrea 

Telefonnummer 45802741

E- post asker@enestaaendefamilier.no

Sted

Fryds vei 25, 1407 vinterbro

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 11. september
16:30
Slutt: 13. september
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding