Askergruppen inviterer til nyttårstur til fjells 29. des - 1. jan

Vi gleder oss til nyttårsfeiring til fjells!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 29. desember reiser vi til fjells for å hygge oss på Haglebu med ski, aking, spill og nyttårsfeiring. Klikk på linken for mer informasjon om Haglebu turistheim i Eggedal: Hjem – Haglebu Turistheim

Vi har leid seks hytter som har kjøkken, noen har egne bad. Familier fra Asker og Bærum som vi kjenner fra dagaktiviteter vil bli prioritert.

Ta med deg: 

  • Sengetøy
  • Frokost og kveldsmat
  • Godt med klær, mye tid vil tilbringes ute
  • Sitteunderlag og grillpinne
  • Ski og akebrett
  • Termos og drikkefalske

Det vil sendes ut program og mer detaljert liste over hva som skal tas med til de som får plass.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordres derfor alle til å merke seg dette og unngå handling. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 16 på Haglebu turistheim. Vi hilser på hverandre og fordeler hytter.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person, maks 250,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: '8026 Haglebu'

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig innen 21. november.

Står du fortsatt på ønskelisten etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Merete og Charlotte

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Bærum og Asker

Informasjon

Dato

29. des 2021 - 1. jan 2022

Klokkeslett

16:00 - 11:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732asker@enestaaendefamiler.no

Sted

Haglebuveien 730

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 7. november
20:00
Slutt: 1. desember
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding