Askergruppen inviterer til langhelg på Gon i Larvik 24. - 27. juni

Askergruppen skal besøke vakre Gon i Vestfold 24. - 27. juni :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi har booket enkle, koselige campinghytter med tekjøkken og selvhushold. I tillegg til familiene i hyttene rundt deg, vil ledere fungere som sommerverter.  Disse bor i 2. etasje i huset på campingplassen, og har også med egne barn. De vil sørge for hilserunde, informere  om stedet, og legge til rette for det sosiale innenfor de rammene vi har mht til smittevern. Ellers er opplegget ganske uforpliktende så du kan kjenne deg fri til å bruke disse feriedagene akkurat slik du og dine ønsker på strand eller svaberg:)

Det vil være litt forskjellig utstyr tilgjengelig for lån i hver hytte, blant annet krabbefiskesnører, bøtter og spader, flytemadrass, baderinger. 

Campinghyttene: De er eldre, sjarmerende og har enkel standard: Frokostplass, 4 sengeplasser (vanlige køyesenger), minikjøkken med kaldt og varmt vann, lite kjøleskap, kjøkkenutstyr, kaffetrakter, vannkoker. Veranda med utemøbler. Parkering ved siden av hver hytte.

Ikke tillatt med hund/kjæledyr.

Sanitæranlegget midt på plassen: Toaletter, dusjer (som tar 10-kroninger) og vaskemaskin.

Hver familie ordner selv transport til og fra Gon.

Ta med deg:

- Pga Corona vil det ikke være dyner og puter i sengene. Ta derfor med egne dyner og puter (evnt soveposer), sengetrekk og lakener.

- All mat og drikke til egen familie.

- Solkrem, badetøy, håndklær og ellers klær etter vær og annet dere måtte trenge. Kanskje en fiskestang for å prøve fiskelykken også?

 Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDENE - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre. 

Vi håper å få gjennomført denne turen, men må varsle om at den kan avlyses om smittesitusjonen tilsier det.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboken. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Gon Camping

Foreslått deltakerpris: Kr 200 per familie,-. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8026 Gon

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Skal dere være med oss på overnatting ønsker vi å kjenne dere fra dagaktiviteter. Det er få plasser og familier fra Asker vil bli proritert, Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 10.juni. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Frivillige ledere Askergruppen

Informasjon

Dato

24. juni - 27. juni 2021

Klokkeslett

16:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

asker@enestaaendefamilier.no 

Sted

gon camping larvik

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 200

Start: 2. juni
20:00
Slutt: 9. juni
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding