Askergruppen inviterer til Langedrag i romjulen

Bli med på ferie til fjells i romjulen!

VENNLIGST LES ALL TEKST FØR DERE MELDER DERE PÅ!

Askergruppen reiser til vakre Langedrag i juleferien.

På Langedrag skal vi nyte to dager på fjellet tett på norske villdyr ute i frisk luft!

Her vil du få muligheten til å bli kjent med andre Enestående familier ute i frisk natur :)

Turen passer for familier som ønsker å treffe andre familier i samme situasjon. Vi tilbringer mye tid sammen både ute og inne. Familier fra Asker og Bærum vil bli prioritert. Vi minner samtidig om at det er ønskelig at dere har vært med oss på dagsaktiviteter tidligere før dere deltar på overnattingsturer, slik at vi kjenner litt til hverandre fra før av. Langedrag ligger over 1000 m.o.h. vi har ikke lagt opp til felles transport, veiene kan være glatte, så anbefaler gode vinterdekk på bilen dere kjører opp. 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDENE - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

 • Oppmøte: torsdag 29. desember klokken 16.00, ved hovedinngangen til Langedrag naturpark.  

Litt om oppholdet:

 • Vi skal bo på Langedrag, her vil hver familie få eget rom. Det er felles bad. Det er dyner og puter på rommene. 
 • Begge dagene tilbringes på Langedrag og mye tid tilbringes ute. Vi følger et program med guide så vi får sett både gaupe, ulv, elg og mye andre norske dyr.

TA MED:

 • Sengetøy og håndklær 
 • Godt med uteklær
 • innesko
 • Om dere har en morsomt spill dere vil dele med andre i gruppen ta gjerne med

DIV:

 • Måltider: alle er inkludert, vi handler inn noe snop og snacks
 • Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboken. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.
 • Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.
 • Mobiltelefon - på våre turer legger vi opp til felles aktiviteter og mye sosialt samvær, mobiler ønsker vi derfor at legges vekk. Vi tar med spill som alle kan hygge seg med og legger opp til felles quiz.
 • Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.
 • Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person, maks 250,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

 • Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så rettferdig som mulig.

Står du fortsatt på ønskelisten etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Charlotte og Birgit

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier.

Ved spørsmål ta kontakt :)

Informasjon

Dato

29. des - 31. des 2022

Klokkeslett

16:00 - 10:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

asker@enestaaendefamilier.no

Sted

Langedrag

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 29. oktober
13:00
Slutt: 10. november
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding