Asker, Røyken og Drammensgruppene inviterer til romjulskos på fjellet, 27. - 29. desember

Vi satser på snø, så ta med lanngrennski og akebrett og bli med å kos dere på fjellet med god julesteming :-)

Vennligst les all informasjon nedenfor her før du melder din interesse.

27. – 29. desember inviterer vi til romjulstur på Gautefall i Telemark.

Vi har leid hytte og gleder oss til å kose oss sammen med andre enestående familier.  Vi pynter for god julestemning og kjøper inn tradisjonell norsk julemat som vi koser oss med.

Oppmøte: Gautefall, fredag 27. desember klokken 14:00

Ta med: Vi håper selvsagt å¨snø og mulighet for å være mye ut å leke så ta gjerne med akebrett og/eller langrennski, vi kommer til å tilbringe mye tid ute med aktiviteter i snøen. Det vil og bli muligheter for å bade så ta med badetøy.

Mer detaljert program og pakkeliste for vil bli sendt de som får plass på denne aktiviteten.

Turen passer for familier med barn fra skolealder og oppover, som kan tilpasse seg mange andre mennesker inne på en hytte.

På denne turen lager vi all maten selv og spiser måltidene sammen. Vi legger opp til at alle bidrar med matlaging, oppvask osv. Som alle turene til Enestående Familier er denne turen alkoholfri.

Vi er så heldige at Bærumsgruppa og Follogruppa bor i nabohytta i samme periode. Så her vil det være muligheter til å bli kjent med mange koselige familier.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 100,- pr person, maks 250, pr familie. Betales med kjøp og betal funksjon i Vipps til nr: 554169. HUSK Å MERKE AKTIVITETEN MED ‘8026, ROMJUL’ Er prisen mer enn du klarer akkurat nå betaler du bare mindre. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på, som for eksempel matallergier. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er registrert på vår ønskeliste. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. Dere som får plassene på denne turen vil få beskjed i god tid før avreise. Familier fra lokalgruppen vil bli prioritert.

Det er et kriteriet at vi kjenner dere gjennom å ha truffet dere på dagaktiviteter. Det er og som vanlig anledning til å melde på kun egne barn.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss

Vennlig hilsen frivillig leder Charlotte

IOGTs Enestående familier Asker og Røykengruppene

Informasjon

Dato

27. des - 29. des 2019

Klokkeslett

14:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

Mob: 90022732

E- post: royken@enestaaendefamilier.no

Sted

Gautefall

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 11. november
17:00
Slutt: 7. desember
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding