Oslogruppa drar til Popsenteret!

Hva kan redde en grå søndag i oktober? Å bli med på FUNKY BEATS på Popsenteret!

Vi skal få mulighet til å leke med ord, musikk og bevegelse og synger til slutt låten "Funky Beats" i studio.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 7 -12 år.

Søndag 14. oktober drar vi til Popsenteret på Grunerløkka. Vi starter med en felles lunch på Lille Oslo, samme bygg som Popsenteret, klokken 13.30 hvor vi kan spise og bli litt bedre kjent før vi sammen går inn på Popsenteret klokken 15.00.

Oppmøteplass: Kl 13:30 på Lille Oslo i Trondheimsveien 2 bygg T.

Lederne vil være godt synlig med røde t-skjorter.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding åpner 24. september: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Husk at på aktiviteter i regi av Enestående Familier ønsker vi å ha det hyggelig sammen og at vi lar telefoner, nettbrett og andre digitale verktøy ligge i vesken.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig ledere

Ellinor og Natascha

IOGTs Enestående familier Oslo og omegn

Informasjon

Dato

14. okt 2018

Klokkeslett

13:30 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Natascha

97930570

oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Trondheimsveien 2

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 24. september
10:00
Slutt: 28. september
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding