Oslogruppa drar til Oslo Sjøskole 11. august

Oslogruppa ønsker dere velkommen til en dag på Oslo Sjøskole. Vi blir hentet av båt fra Revierkaia/Salt og det blir en tur på fjorden før vi drar til Sjøskolen. Familier med barn fra Oslo vil bli prioritert, men hvis det er ledige plasser vil familier fra andre grupper få muligheten. Sjøskolen ber om at barna, som er med har fylt 8 år og kan svømme. Alle både voksne og barn må uansett bruke redningsvest under aktiviteten. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 11. august kl 0845 drar vi til Sjøskolen Oslo. Vi skal på båttur fra Oslo sentrum til Sjøskolen. Her skal vi hygge oss sammen, bade, fiske krabber og ro i robåter. Alle tar med egen mat, drikke og snacks. Alle får låne redningsvester, som er påbudt å bruke. 

Vi holder på til ca kl 13-14 

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • termos med kaffe/te
  • matpakke og snacks 
  • badetøy og håndklær
  • Ekstra sett med tørre klær 
  • klær etter vær, hvis det er kaldt den dagen er det lurt med varme og vindtette klær til båtturen 

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 0845 utenfor Revierkaia/Salt, Revierstredet, 0150 Oslo. Lederne har røde sekker og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 50;- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Jolanta og Tone-Lise 

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Oslo 

Informasjon

Dato

11. aug 2022

Klokkeslett

8:45 - 13:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Tone-Lise 

45884039 

oslo@enestaaendefamilier.no 

Sted

Revierkaia 0150 Oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Kr 50 per person

Start: 6. juni
16:42
Slutt: 25. juni
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding