Oslogruppa drar på teater - Snøfall på Oslo Nye!

Teater hører førjulstiden til og Oslogruppa inviterer familier med på en hyggelig middag på Egon før vi sammen går til Oslo Nye for å se Snøfall!

Forestillingen passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 10. november blir det middag på Egon og teater på Oslo Nye!

Oppmøteplass: Kl 16 på Egon på Karl Johan. Lederne vil være godt synlige iført røde t-skjorter. Her vil vi få muligheten til å bli litt kjent og spise før forestillingen som starter 18.00. 

Mat: det blir pizzabuffet på Egon hvor deltagerne kan velge mellom taco-. pepperoni-, skinke- og vegetarpizza. Skriv gjerne i meldingsfeltet ved påmelding om dere har noen matrestreksjoner, så fikser vi det.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås

 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding for å melde seg på ønskelista åpner 20.oktober: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Vi fordeler plassene 28.oktober.

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Husk at på aktiviteter i regi av Enestående Familier ønsker vi å ha det hyggelig sammen og at vi lar telefoner, nettbrett og andre digitale verktøy ligge i vesken.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Med vennlig hilsen frivillig ledere

Ellinor og Natascha

IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

10. nov 2018

Klokkeslett

16:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Natascha

97930570

oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Karl johans gate 37

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 20. oktober
14:00
Slutt: 27. oktober
14:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding