Kort Frist! Drammensgruppen inviterer til innendørs vannlek og middag den 29.februar

Vannlek med Enestående familier

Det er vinterferie i Drammen, men snøen uteblir - så da drømmer vi oss heller bort til sommer, sol og varme!
Bli med Drammensgruppen som kaster seg rundt på tampen av vinterferien, og inviterer til en deilig dag på Drammensbadet - her kan man stupe, svømme, leke eller bare kose seg i det varme boblebadet :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 29. februar, klokken 11:45, møter Drammensgruppen opp på Drammensbadet for å kose oss i vannet!
Vi plasker rundt til vi får rosinhud, deretter går vi kl 15:00 samlet over til Dynastiet hvor vi inntar en deilig, sosial, middag.
Arrangementet avsluttes ca kl 16:30 

 

Plassene vil bli fordelt, så rettferdig som mulig, fredag kl.20:00

Ta med: Drikkeflaske, mellommåltid, badeting

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Lørdag 29. februar kl. 11:45 ved sykkelstativene utenfor Drammensbadet. Her vil leder stå og ta dere imot og ønske velkommen. Vi tar en kort presentasjonsrunde før vi går inn i varmen :)

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.
Merk betalingen: "8018 Drammensbadet"

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

frivillige leder Marina

IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

29. feb 2020

Klokkeslett

11:45 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Marina

911 45 131

drammen@enestaaendefamilier.no

Sted

Drammensbadet

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 27. februar
13:15
Slutt: 28. februar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding