KORT FRIST! Drammensgruppen innviterer til gårdsbesøk (Grytebakke Gård i Sande), lørdag 9.mai

Enestående familier besøker Grytebakken Gård

Endelig kan vi så smått åpne opp for å møtes igjen! Og vi gleder oss til å se dere alle :)

I morgen er vi så heldige å få muligheten til å besøke Grytebakken Gård, som er en inn-på-tunet gård, beliggende i Sande.

Vi følger alle regler til FHI ang corona, og det er kjempeviktig at alle som møter opp er HELT friske.

Er du i tvil ang formen til din familie på lørdag, må dere melde frafall.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle familier.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 9 mai møtes vi på Grytebakken Gård (Sande) kl 12:00

Her får ungene hilse på de fleste norske husdyra og det blir tid til kos og klapp. Bingene er laget slik at ungene kan komme inn til kaniner, høner og griser. Kanskje har de også kyllinger, kattunger, kalver og lam som vi hilser på. Hopping i høyet hører med!

Superskogen er et flott lekeområde hvor barna får muligheten til å leke fritt, men også her må avstandsregler følges.

Området er under oppgradering, så noe byggeplass må medberegnes ;)

Snakk med barnet om: Høflighet og respekt overfor dyra og naturen, andre barn og voksne, og viktigheten av å opprettholde avstandsreglene og gode håndvask/håndsprit-rutiner. Husk at vi må holde 1 meter avstand til de vi ikke bor sammen med.

Det blir litt annerledes i disse tider, men vi kan allikevel ha det fint sammen og bli bedre kjent :)

Vi spiser medbrakt matpakke sammen under turen på et av gårdsplassens hyggelig skogområdet der man kan spise ute eller i grillhytta, det er også mulighet for å ha med seg egne pølser for grilling på bål - Husk da evt grillpinner!

På grunn av smitteverntiltak har vi dessverre ikke anledning til å organisere samkjøring, de som melder seg på denne aktiviteten er derfor nødt til å komme seg til og fra på egenhånd. Det er gratis parkering på gården.

Vi holder på til ca kl 15:00.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker og mat. Passende utetøy og evt sitteunderlag.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 12 på Grytebakken Gård sin parkeringsplass. Lederne er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre og går gjennom rutiner ifm smitteverntiltakene, før vi går inn på gårdsplassen.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Dessverre er det ikke mulig for oss å bistå med eventuell henting/kjøring i disse tider på grunn av smittevern.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- per familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Betalingen merkes med 8018 Grytebakken

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig iløpet av dagen.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Marina

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

9. mai 2020

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Marina J. Nilsen

911 45 131

drammen@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 8. mai
12:00
Slutt: 8. mai
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding