Kongsberggruppa inviterer til koselig førjulshelg på Langedrag 8-10 desember.

Kongsberggruppa inviterer til koselig førjulshelg med overnatting på Langedrag 8-10 desember 2017.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 8 desember reiser vi til Langedrag Naturpark for en hyggelig og begivenhetsrik helg med spennende aktiviteter, inkludert overnatting og fullpensjon fra fredag til søndag.

Familier fra hele østlandet er velkomne til å melde seg på ønskeliste til denne turen. 

------

20.11.17 -det var veldig mange familier som ønsket å få være med på denne turen. De tilgjengelige plassene er nå tildelt, og familier som får tilbud denne gangen har fått (standard) mail om tildelt plass. De som ikke har fått plass, står fortsatt på ønskelisten, dersom noen melder avbud.  Logg inn på MIN side, så ser du om du og dine har fått plass på Langedrag turen denne gang. Mere informasjon om turen kommer på mail snarlig, til dere som har fått plass.

-----

Du kan se mere om helgen og alt som skjer i førjulshelg på Langedrag her http://www.langedrag.no/aktivitetskalender/191/forjulshelg-pa-langedrag-8-10-desembe

Det er booket 9 rom, totalt 29 sengeplasser (5 rom med sengeplass til 4 personer, 3 rom med sengeplass til 3 personer). For at flest mulig skal få plass, vil lederne sette sammen en deltakerliste, men hvor du og ditt barn kanskje må påregne å dele rom med annen familie ( f eks 2+2 ), for at flest mulig får være med på turen.

Ved påmelding vil dere først bli registrert på en ønskeliste. Når du og dine eventuelt har fått plass på turen, vil du motta bekreftelse på mail, i tillegg til flere detaljer rundt helgen.

19. november fordeler vi de tilgjengelige plassene. Da vil familiene som får bli med denne gangen snarlig motta en bekreftelse på epost fra oss. Resten blir værende på ønskelista.

Vi regner med at dette er en populær aktivitet som mange har lyst å være med på. Du melder interesse for helgen, ved å melde deg og dine på ønskeliste. Familier fra hele østlandet er velkomne til å melde seg på denne aktiviteten. Av samme grunn legger vi opp til at de som får plass, må sørge for å komme seg til Langedrag med egen bil. 

Dette er en helg, hvor også mange andre er tilstede på Langedrag. Lørdag 9 desember har Langedrag et eget juleshow med nissespill og julegrøt på låven, og juleshow oppvisning med dyrene. Det legges opp til stemningsfull dag, hvor nissen kommer og kanskje har med seg med noe spennende til barna? Denne lørdagen vil nok vi fra Enestående fortrinnsvis delta på lik linje med andre gjester, men vi skal få ordet samlede aktiviteter for oss enestående på søndagen. Det samme gjelder felles måltid og hygge fredag kveld når vi kommer opp.

FLERE DETALJER vedrørende oppmøte, fellesaktiviteter og måltider kommer snarlig.

Vi skal ha en hyggelig samlende helg og bli godt kjent med hverandre. 

-----

Ta med: Eget sengetøy ( laken, putetrekk, dynetrekk) og håndklær. Det er ikke egne bad på rommene.

Husk også godt med varme klær og sko fra innerst til ytterst da vi kommer til å være masse utendørs denne helgen.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 150,- pr. pers. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det også er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. En automatisk beskjed er samtidig sendt til din epostadresse.

De som får endelig plass, vil vi sende beskjed til innen senest 20.11.17.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn på denne turen.

Står du på ønskelista, hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Kongsberggruppa ved Line-Britt og Truls 

IOGTs Enestående familier Kongsberg 

Informasjon

Dato

8. des - 10. des 2017

Klokkeslett

15:30 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt Fredheim Kristoffersen

Telefonnummer: 40869309

E- post:  kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Langedrag

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 150 pr pers

Start: 30. oktober
18:00
Slutt: 18. november
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding