Hortensgruppa inviterer til Gravity Trampoline park og pizza lørdag 15 februar

Hortensgruppa inviterer til Trampoline park og Pizza lørdag 15 februar.

Den nye Hortens gruppa inviterer til  sin første aktivitet. Vi drar på Gravity trampoline park på Sem og reiser til Horten å spiser pizza når vi er ferdig i trampoline parken.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 15 februar drar vi på Gravity trampolinepark på Sem. Der  hygger vi oss sammen i 1,5 time og drar deretter til Horten og koser oss med deilig pizza på Pizzanini. Både voksne å barn kan hoppe. 

Vi holder på fra kl 12.30 til kl 14.30 i hoppeparken  og avslutter dagen med pizza. Vi avslutter på Pizzanini i Horten ca 17. Adressen til Gravity er andebuveien 78, 3170 dem. Adressen til Pizzanini er storgata 33, 3182 Horten.

Ta med: Drikkeflaske, behagelige klær og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 12.30 på Gravity trampolinepark på Sem.Alle skal registreres inn og må se en sikkerhetsvideo før vi kan begynne å hoppe. Hoppetiden starter kl 13- Lederen er lett å få øye på i sin røde t-skjorte med "Er du enestående?" på ryggen. Vi tar en  hilserunde  og deretter sjekker inn. 

Har du ikke bil og trenger skyss? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Foreslått deltakerpris: Kr40,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8031 Gravity og pizza.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig 11 februar. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Camilla.

IOGTs Enestående familier Horten.

tlf: 94094081

Informasjon

Dato

15. feb 2020

Klokkeslett

12:30 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Camilla Eriksen

Telefonnummer: 94094081

E- post : horten@enestaaendefamilier.no

Sted

Andebuveien 78, 3170 Sem

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40 kr-

Start: 6. februar
11:00
Slutt: 11. februar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding