Follogruppa tar en tur på Breivoll stranda

Follogruppa møtes på Breivollstranda for hyggelig samvær 30.juni  - blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 30. juni kl 1200 møtes vi på Breivoll stranda. Vi skal hygge oss sammen med bading, felles lunsj og leker.

Vi tar med oss Kubb, cricket og lignende og satser på en liten uformell turnering

Alle er velkomne til å bli så lenge de ønsker men vi avslutter fellesaktivitetet innen kl 1500. 

Ta med: Drikkeflasker og mat til Lunsj! Vi tar med en liten gassgrill så det er mulighet for å grille pølser (dessverre ikke, mulighet til å steke andre ting på grillen da det er litt begrenset kapasitet) men ta gjerne med annen piknik mat om du ønsker det. 

Vi tar med Jordbær/melon til dessert 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 12 på Breivoll Stranda ( Nede ved stranda ved den store sletta- der hvor kiosken er. - Er det veldig fullt sjekker vi også neste vik så vi får plass nærmest vannet men da står en leder på sletta ved kiosken og guider videre.

 Leder har rød t-skjorte (rød sekk merket Enestående familier står på piknik teppet)

Hvordan komme dit? Fra Oslo, kjør mot Vinterbro og fortsett videre nedover nessetveien og ta avkjøring i svingen på Nesset og forsett videre opp en liten bakke og inn mellom trærne, stor p-plass på venstre side. Deretter et par minutter å gå ned til stranda.

Kollektiv: Både Drøbakbussen 505 og Nesoddtangen buss 570 stopper på Nesset ( evt bytte til disse busser ved Tusenfryd/ Vinterbro)- Deretter ca 10-min å gå

Foreslått deltakerpris: Ingen egenandel på denne aktiviteten

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. På denne aktiveten er det først til mølla når det gjelder plass.

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. 

Får du melding om ønskeliste er maks deltagere nådd og vi vet at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned. Vi tar kontakt kvelden før/samme morgen om værmeldingen skulle endres dramatisk. 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Katinka og Natacha

IOGTs Enestående familier Follo

Informasjon

Dato

30. juni 2019

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Katinka Nicolaysen

41204498

E- post :Follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Breivold veien , 1 p plass venstre siden og så ned til sjøen

Antall plasser: 30 Gjenværende: 20

Pris: 0

Start: 24. juni
13:00
Slutt: 29. juni
11:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding