Bærumsgruppen inviterer til selvforsvarskurs og sushi, søndag 17. februar!

Bærumsgruppen arrangerer kurs i selvforsvar!

Dette er en morsom trening som passer for alle over 7 år, uavhengig av hvilken fysisk form du er i. Det vil bli undervist i noen enkle, men effektive teknikker som kan anvendes i ulike selvforsvars situasjoner. Vi avslutter kurset med å servere sushi.

Det er begrensede plasser, så meld interesse så snart som mulig etter at påmeldingen åpner den 30. januar. Plasser fordeles 11. februar.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 17. februar har vi fått en av Norges mest erfarne instruktører innen kampsport til å undervise oss i noen enkle, men svært effektive selvforsvarsteknikker. Det er lagt opp til at treningen, som ikke er veldig fysisk krevende, skal være morsom, et ikke-voldelig fokus og inkluderende for både barn og voksne.

Selve kurset varer i ca. 2 timer før vi avslutter med å spise sushi inne i treningslokalet.

Still opp og ta med: Vi skal trene i Mudo Instituttet Sandvika sine lokaler som ligger i 2. etasje av Sandvika bowling: Malmskriverveien 11B, 1337 Sandvika.

Still opp i vanlig treningstøy og ta med vannflaske og sko for innendørs bruk. Det er eventuelt mulig å trene barbeint.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 14:20 utenfor inngangen til Sandvika bowling

Adkomst? Senteret ligger i svært kort gangavstand fra Sandvika bussterminal. For de som eventuelt velger kjøre bil så er det gratis parkering i P-hus på andre siden av gaten for treningssenteret (v/ Asker og Bærum tingrett).

Denne aktiviteten er gratis, men vær oppmerksom på at det er begrenset med plasser.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Tommy

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

17. feb 2019

Klokkeslett

14:30 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Tommy

Telefon: 93 66 99 09

E-post: baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Malmskriverveien 11b, 1337 sandvika

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 30. januar
22:00
Slutt: 15. februar
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding