Bærumsgruppen inviterer til en inspirerende aktivitetsdag på Sjøholmen (og sykkeltur), onsdag 1. mai.

Bærumsgruppen inviterer til en inspirerende aktivitetsdag. Vi skal sammen utforske Sjøholmens mysterier av sanseinntrykk, kultur og kreativitet, før vi avslutter med et felles måltid.

Aktiviteten passer for alle familier uansett alder.

Vi planlegger å sykle felles fra Sandvika til Sjøholmen som ligger på Blommenholm. Har du ikke sykkel eller barn som ikke kan sykle selv så kan du velge å møte direkte ved Sjøholmen (se under for adresse).

Gi beskjed i kommentarfeltet under påmeldingen om du ønsker å sykle med resten av gruppen eller om du møter direkte ved Sjøholmen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 1. mai, kl. 11:30  sykler vi felles fra Sandvika tog-/ buss stasjon til Sjøholmen. Selve sykkelturen er kun 2 km lang og vi sykler på sykkelsti hele veien, men denne ligger langs en til dels trafikkert vei. Du bør derfor vurdere dine egne barns sykkelferdigheter. Vurderer du det dit hen at det er tryggest å kjøre bil kan du møte direkte opp ved Sjøholmen klokken 12:00. Det er gratis parkering på stedet.

Besøket på Sjøholmen vil bestå av ulike aktiviteter som interaktiv sanseutstilling, kunst workshop og uteaktiviteter. Vi spiser mat i caféen før avreise. Du kan lese mer om Sjøholmen her: www.sjoholmen.com

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 11:30 ved fontenen som ligger på baksiden av Sandvika tog- / buss stasjon i Rådmann Halmrasts vei, 1337 Sandvika. Her hilser vi på hverandre før vi sykler av gårde i samlet flokk.

Ønsker du å møte direkte ved Sjøholmen: Møtes vi ca. klokken 12:00 utenfor hovedinngangen til Sjøholmen, Sandviksveien 130, 1365 Blommenholm.

Husk å gi beskjed i kommentarfeltet ved påmelding om du vil sykle med gruppen eller kjøre direkte selv.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person som betales til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vipps kan også benyttes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet for å informere om du sykler eller kjører bil. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig kun anledning til å melde på seg selv og egne barn. Plassene fordeles etter 29. april.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Tommy

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

1. mai 2019

Klokkeslett

11:30 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Tommy

Telefonnummer: 93 66 99 09

E- post: baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Sandvika togstasjon

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 23. april
16:00
Slutt: 29. april
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding