Bærumsgruppen inviterer til å se Asterix filmen med påfølgende fellesmiddag på Egon, lørdag 13. april.

Trylledrikkens hemmelighet

Enestående familier i Bærum har fått billetter til Asterix filmen ved Sandvika kino. lørdag 13. april. Filmen passer for alle over 6 år. Etter filmen spiser vi felles middag på Egon i Sandvika.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppmøte: Vi møtes klokken 13:45 (ett kvarter før filmen starter) nederst i trappen inne på kinoen. Det er viktig at du møter i tide ellers risikerer du å miste plassen for deg og dine.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Vi deler derfor ut popcornmeny slik at handling utover dette ikke vil være nødvendig.

Etter filmen går vi til Egon restaurant hvor vi har reservert bord. Her bestiller dere mat etter eget ønske, men i Enestående familier forsøker vi å holde et bærekraftig kostnadsnivå. Det er derfor ønskelig at gjennomsnittsprisen på restaurant bestillingene ikke overstiger 200,- kr per hode.

Plassene fordeles fortløpende. Familier med tilhørighet i Bærum og som ikke fikk plass forrige gang vil bli prioritert først.  

Foreslått deltakerpris: Kr 35,- pr person som betales til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Tommy

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

13. april 2019

Klokkeslett

13:45 - 17:15

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Tommy

Telefonnummer: 93 66 99 09

E- post: Baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Claude Monets alle 25, 1338 Sandvika

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 10. april
19:00
Slutt: 12. april
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding