Askergruppen inviterer til verdens mest smakfulle musikal; Charlie og Sjokoladefabrikken og middag, lørdag 8. februar

'Bli med inn i sjokoladefabrikken som gir deg vatn i munnen og fritt spelerom for fantasien! Her er ingenting for godt til å vere sant, sjølv om alt ikkje er så søtt som det ser ut'

Vennligst les all informasjon nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 8. februar inviterer vi til Roald Dahls Charlie og Sjokoladefabrikken på Det norske teater i Oslo. Trykk her for mer informasjon.

Oppmøte: Klokken 1545 møtes vi på restaurant i Oslo, hvilken gir vi nærmere beskjed om til de som får plass. Etter middag spaserer vi samlet til Det norske teater.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales med kjøp og betal funksjon i Vipps til nr: 554169. HUSK Å MERKE AKTIVITETEN MED ‘8026, Charlie og Sjokoladefabrikken’ Er prisen mer enn du klarer akkurat nå betaler du bare mindre. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på, som for eksempel matallergier. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er registrert på vår ønskeliste. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. Dere som får plassene vil få beskjed innen 30. januar. Familier fra lokalgruppen vil bli prioritert. Det er og som vanlig anledning til å melde på kun egne barn.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss :-)

Vennlig hilsen frivillig leder Charlotte

IOGTs Enestående familier Askergruppen

Informasjon

Dato

8. feb 2020

Klokkeslett

15:45 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

asker@enestaaendefamilier.no

Sted

Oslo sentrum

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 10. januar
20:00
Slutt: 24. januar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding