Askergruppen inviterer til juletrehogst 11. desember

Vi gleder oss til en hyggelig familiestund på Skui Gård. Hva er vel ikke hyggeligere i førjulstiden å ta med seg sine håpefulle å sage ned sitte eget juletre :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 11. desember møtes vi på Skui gård, griller pølser, drikker gløgg, aker om muligheten er der og henter årets juletre.  

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldere. Familier fra Asker og Bærum prioriteres.

Felles juletrehogst er superkoselig og en ypperlig anledning til å bli kjent med andre som også ofte er alene med barna sine. På de ulike aktivitetene våre gjennom året er vi som regel alltid en god blanding av 'gamle travere' og nye folk, så ingen grunn til å nøle om du er ny og tenker at dette hadde vært hyggelig å være med på :) 

Etterhvert rusler vi bortover til juletrefeltet. Der er det mye å velge mellom :) 

Ta med: Drikkeflaske og kakao om du ønsker det istedenfor gløggen vi får servert. Viktig å ha på nok klær siden vi skal være ute.

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl: 1130 på Skui gård. Leder er på plass i god tid og finner en bålplass hvor vi kan samles under hele aktiviteten, dette blir og oppmøteplass. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig innen 5. desember.

Står du fortsatt på ønskelisten etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDENE OFTE - HOST I ARMHULEN.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Charlotte

Frivillige leder i IOGTs Enestående familier Asker

Informasjon

Dato

11. des 2022

Klokkeslett

12:00 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

asker@enestaaendefamilier.no

Sted

Barnevernet 119

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 10. november
20:00
Slutt: 25. november
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding