Askergruppen inviterer til Frost 2 og middag, lørdag 4. januar

Bli med å se den nye Frostfilmen og spis middag :-)

De som å får plass denne aktiviteten delta selvsagt på både på filmen og middagen. Det er 6 års aldersgrense på filmen så om dere har barn under denne alderen og ønsker å være med må barnet vant til å være på kino og mestre å sitte stille gjennom hele filmen.

Bli med å se Frost 2 og spis middag med en gjeng enestående familier :-)

Bli med på spontant kinobesøk i Drammen LØRDAG 4. JANUAR KLOKKEN 1310!

Oppmøte klokken 1310 I 2. etg. på Kinocity i DRAMMEN!

Askergruppen ønsker gamle og nye deltakere velkommen til kino i Drammen lørdag 4. januar.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Asker og Røykengruppen vil på kino i dag! 

Filmen har 6-års aldersgrense.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboken. Av hensyn til fellesskapet og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl. 1310 i 2. etg ved sofaene på Kinocity.  

Foreslått deltakerpris: Kr 30,-. Bruk kjøp og betalfunksjon til nr: 554169. Skriv '8026 Frost 2' i kommentarfeltet. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så ganske umiddelbart.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Charlotte

Informasjon

Dato

4. jan 2020

Klokkeslett

13:10 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

royken@enestaaendefamilier.no

Sted

Bragernes torg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 1. januar
18:00
Slutt: 3. januar
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding