Askergruppen inviterer til å bli med på å være turist i Oslo 1.-2. februar

Vi gleder oss til å tilbringe to dager med overnatting i vår vakre hovedstat, det blir bussing, trikking, besøk til noen av Oslos severdigheter, spise imellom slagene og masse gøy.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Denne aktiviteten er lagt opp med program som passer for familier med store barn (8-12 år alderen), som er forberedt på en del vandring og aktivitet men mye gøy. ASKERfamilier prioriteres og turen starter fra ASKER. Av hensyn til alle ønsker vi å kjenne de familiene vi har med på overnattingsturer fra dagaktiviteter.

Oppmøte: Asker togstasjon lørdag 1. februar klokken 1200

Vi tar tog sammen til Oslo, og har program før vi ender opp å sjekke inn på hotellet, pakk derfor lett :-)

Detaljert program over dagene sendes de familiene som får plass.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Foreslått deltakerpris: Kr 150,-. pr familie. Bruk kjøp og betalfunksjon til nr: 554169. Skriv '8026 Turist i Oslo' i kommentarfeltet. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. de som får plass vil få en mail med bekreftelse om det.

Står du fortsatt på ønskelisten etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Charlotte

Informasjon

Dato

1. feb - 2. feb 2020

Klokkeslett

12:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

asker@enestaaendefamilier.no

Sted

Oslo sentrum

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 150

Start: 10. januar
13:30
Slutt: 25. januar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding