Asker, Røyken og Drammensgruppen inviterer til St. Hansfeiring og overnatting på Hvasser i Vestfold 23. - 26. juni

Bli med til Vakre Tjønneberget på Hvasser i Vestfold på overnattingstur.

Asker, Røyken- og Drammensgruppa inviterer til overnattingstur og St. Hansfeiring på Hvasser i Vestfold. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 23. juni til onsdag 26. juni ønsker Asker, Røyken- og Drammensgruppa velkommen til noen herlige dager sammen med andre enestående familier.  

Vi skal på på Tjønneberget, en hytte med utsikt over Oslofjorden. Turen egner seg for familier med barn over 6 år. Familiene som er med får egne soverom. 

Ta med: Egen mat til å grille St Hans kvelden, frokost, lunsj og kveldsmat. (Enestående familier står for middager mandag og tirsdag) Sengetøy og laken. Mer utfyllende liste blir sendt til de som får tilbudet.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Søndag 23. juni fra kl. 16:00. Vi ønsker at dere er på plass senest kl. 18:00.

På dette arrangementet må deltakerne kjøre bil selv, og vi prioriterer familier fra Asker, Røyken og Drammensområdet.

Program for dagene sendes de som får plass. 

Foreslått deltakerpris: Kr 150,- pr familie som betales til leder på vipps på nummer: 90022732, helst før oppmøtet. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre, da er det bare å gi beskjed til leder om det. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes om du ikke har vipps.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Familier som ikke har vært med på overnattingstur med oss før som er fra Asker, Røyken og Drammen vil bli prioritert. For å være med oss på overnattingstur må dere ha vært med oss på dagaktiviteter slik at vi kjenner dere.

Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig senest 1. juni.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Inger og Charlotte

IOGTs Enestående familier Asker, Røyken og Drammen

Informasjon

Dato

23. juni - 26. juni 2019

Klokkeslett

16:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

royken@enestaaendefamilier.no

Sted

Hvasser

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 12. april
20:00
Slutt: 22. juni
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding