Asker Røyken og Drammengruppene inviterer til Altitude trampolinepark og middag lørdag 9. mars (Egon)

Asker, Røyken og Drammensgruppene tar med en gjeng enestående familier på hopp og sprett og moro og ut å spise felles middag etterpå.

Bli med på en spennende dag på Altitude trampolinepark :-)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppmøte: Lørdag 9. mars klokken 12:30 på innsiden av hovedinngangen til Altitude trampolinepark, adresse ser du under.

Før vi setter igang med hopping må vi signere skjema for alle som skal hoppe, link finner du her: https://altitudenorway.pfestore.com/waiver/

Ta med noe å drikke. 

Etter at vi har hoppet i ca 1,5 timer kjører vi til en restaurant vi skal spise middag sammen, nærmere informasjon om dette kommer på mail til de som får plass.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person, maks 200,- pr familie. Betales med vipps til 90022732 eller kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Det er åpent for påmelding fra klokken 12 mandag 4. mars. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er registrert på vår ønskeliste. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. Dere som får plassene på denne aktiviteten vil få beskjed innen torsdag 7. mars.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med, er det som vanlig anledning til å melde på kun egne barn. Familer som bor i Asker og Røyken (Hurum) og Drammen prioriteres på denne aktiviteten. Om det er ledige plasser etter at påmeldte deltakere fra Asker, Røyken og Drammen har fått plass, vil de resterende plassene fordeles til deltakere fra andre områder.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Inger og Charlotte

IOGTs Enestående familier Asker og Røykengruppen

Informasjon

Dato

9. mars 2019

Klokkeslett

12:30 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

royken@enestaaendefamilier.no

Sted

Bergerveien 5

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 4. mars
12:00
Slutt: 9. mars
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding