Asker, Røyken og Bærumsgruppene inviterer til omvisning på NRK, søndag 15. april klokken 12.30.

Asker Røyken og Bærumsgruppen reiser på Oslotur for å besøke NRK

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 15. april inviterer vi familier med barn som har fylt 10 år og oppover på guidet tur på NRK. Vi vil bli tatt med på en historisk reise gjennom et moderne mediehus. På veien vil vi få se hvordan de jobber i TV-studioene (Underholdning, Dagsrevyen, etc), i verkstedene og på det berømte kostymelageret til NRK. Omvisningen tar 2,5 time.

Informasjon vedr måltid vil legges ut nærmere tiden for aktiviteten.

Oppmøteplass: Kl 12:30 på forsiden av NRKs hovedbygg på Marienlyst. 

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder deg på. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales med vipps eller kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Deltakere fra Asker, Røyken og Bærum vil bli prioritert.

Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Charlotte

IOGTs Enestående familier Asker og Røyken

Informasjon

Dato

15. april 2018

Klokkeslett

12:30 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

royken@enestaaendefamilier.no

Sted

Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 23. mars
20:00
Slutt: 14. april
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding