Asker, Røyken og Bærumsgruppene inviterer til Holmenkollen skifest 10. mars

OBS OBS, SISTE FRIST FOR PÅMELDING!!

Asker, Røyken og Bærumsgruppene inviterer til en spennede dag på Holmenkollen!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 10. mars pakker vi sekken med varm drikke og niste og tar turen til Holmenkollen.

Vi skal se på skihopp og langrenn og blir ute i  noen timer så kle dere varmt.

Oppmøteplass: Vi kommer tilbake med eksakt tid og sted for oppmte men belag dere på at dette blir en aktivitet som starter tidlig på dagen.

Denne dagen er det ikke anbefalt å kjøre bil helt opp til Holmenkollen da det er begrenset med parkeringsplasser. Det beste alternativet blir derfor å enten ta tog til Nasjonalteateret og T-banen derfra, evt parkere bilen i et område et stykke fra Holmenkollen og ta T-banen det siste stykke. Fra Holmenkollen stasjon går dere i ca ti minutter opp til arenaen,

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales med vipps eller kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Deltakere som bor i Asker, Røyken og Bærum vil bli prioritert.

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Charlotte

IOGTs Enestående familier Asker og Røykengruppen

Informasjon

Dato

10. mars 2018

Klokkeslett

13:00 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

royken@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 24. januar
20:00
Slutt: 9. mars
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding