Asker og Røykengruppen reiser til Hafjell 8.-11. august

Bli med på en helg til Hafjell med besøk til Hunderfossen og Lilleputtland.

Asker og Røykengruppen reiser til Hafjell, samtidig med Bærum, og Follogruppene.

Familier som tilhører Asker og Røyken bes melde seg på i lokal gruppe, da vi ellers får triple ønskelister. Det er en forutsetning at du har vært med oss på dagsaktivitet at dere kan være med på denne turen. Passer for familier i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 8.august ønsker vi velkommen til hyttetur i Hafjell. 

PROGRAM:

Torsdag:

Oppmøtetidspunkt fra klokken  før kl 18, vi spisr sammen etter at alle  har kommet.

Inkludert i oppholdet er inngang til Lilleputthammer som ligger like ved hyttene, og det er muligheter for å møtes der på formiddagen.

Fredag:

Vi hygger oss i Hafjell. Nærmere program for dagen sendes til deltakere nærmere avreise.

Deltagere må ha med egen grillmat. Vi kjøper inn salat/ potetsalat, kaffe og saft.

Lørdag:

Felles frokost. 

Vi reiser til Hunderfossen. Deltagere må ha med egen niste, griller i parken kan benyttes. Felles lunsj;)

På kvelden lager vi middag sammen, nærmere beskjed om dette sendes de som får plass.

Vi handler inn til felles lørdagsgodt. Dersom dere medbringer slikt, må dette deles.

Søndag:

Felles frokost.

Alle må være med å rydde, men utvask er inkludert. Når hyttene er klargjort med felles innsats, reiser de som ønsker til i Lilleputthammer.

Det er verken mobiler, internett eller tv på våre turer. Vi er sammen for å bli kjent, og vi vil sørge for at det er kortspill/ spill, eller vi vil være ute å leke:)

Ta med: 

- Mat som beskrevet i programmet: Grillmat til en middag og lunsj, frokost til lørdag og søndag.

- Sengetøy eller sovepose (det er dyner og puter)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet, og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Foreslått deltakerpris: Kr 150,- pr person som betales til leder på vipps. Maks 500 per familie. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig kun anledning til å melde på seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig innen 21. juni.

Står du fortsatt på ønskelisten etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Charlotte

IOGTs Enestående familier Asker og Røyken

Informasjon

Dato

8. aug - 11. aug 2019

Klokkeslett

16:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

royken@enestaaendefamilier.no

Sted

Norlia

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 12. juni
20:00
Slutt: 3. august
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding