Asker og Røykengruppen inviterer til sommerferie i Vestfold 17.-21. juli

Ingen planer for ferien? Bli med til Langrunn sammen med en gjeng enestående familier.

Vennligst les all informasjonen nedenfor før du melder din interesse.

Vi inviterer til fire overnattinger på Langrunn feriested ved Horten og Åsgårdstrand i Vestfold. Vi reiser 17. juli og skal nyte noen deilige dager med bading, lek, tur og annen moro.

Familier som er fra Asker og Røyken vil bli prioritert på denne turen. Vi oppfordrer familier med større barn å melde seg på. 

Ta med: Pakkeliste for turen kommer nærmere tiden og vil bli sendt ut til de familiene som har fått plass.  

Oppmøte: Langrunn, tirsdag 17. juli, kl 16 på. Vi finner frem til hvor vi skal overnatte så tar vi alle et felles oppmøte hvor vi blir bedre kjent og informerer om programmet for dagene.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 100,- pr person, max 300,- pr familie. Betales fortrinnsvis med vipps, evt kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Charlotte

IOGTs Enestående familier Asker og Røyken

Informasjon

Dato

17. juli - 21. juli 2018

Klokkeslett

16:00 - 11:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

royken@enestaaendefamilier.no

Sted

Langgrunnveien 29

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 26. juni
17:24
Slutt: 17. juli
17:24

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding